2010 FIFA World Cup anuntat

Publicat: 30 Ianuarie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifaworldcup2010_8Cu o intarziere de cateva zile, va anuntam si noi ca EA Sports a publicat in urma cu 3 zile un comunicat de presa in legatura cu lansarea jocului oficial al Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud. Conform comunicatului de presa jocul va fi lansat in 30 aprilie in Europa si 27 aprilie in America de Nord. Jocul va fi disponibil pe urmatoarele platforme: Playstation 3, Xbox 360, Playstation Portable, Nintendo Wii si mobil.

Dupa cum puteti sa vedeti, cel putin in momentul de fata, nu se stie nimic despre o eventuala lansare a 2010 Fifa World Cup si pe PC, avand in vedere ca in comunicatul oficial nu este amintita nici versiunea pentru Playstation 2, nici cea pentru PC; ambele variante fiind dezvoltate pe o platforma comuna.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile