2010 FIFA World Cup pentru PC?

Publicat: 02 Februarie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifaworldcup2010_6 Dupa cum ati putut sa cititi si in articolele precedente, jocul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud nu a fost anuntat decat pentru console si platforme mobile. In cazul in care unii isi mai faceau sperante in legatura cu aparitia jocului si pentru PC, cred ca ar fi cazul sa isi indrepte atentia catre viitoarele patchuri legate de Fifa World Cup, patchuri scoase de catre comunitate pentru Fifa 10.

UPDATE Iunie 2010: Jocul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud nu a fost lansat decat pentru console, acesta nu exista pentru PC. Daca vreti sa jucati Cupa Mondiala pe PC, puteti downloada patchul 2010 Fifa World Cup, creat de catre o echipa de editori internationali de pe forumul Soccergaming.

V-ati putea intreba acum de ce suntem atat de siguri in legatura cu faptul nu va exista si o versiune pentru PC a 2010 FIFA World Cup. In primul rand, jocul nu a fost anuntat si pentru PC, avand in vedere ca mai au ramas 3 luni pana la data oficiala de lansare, ma indoiesc ca se va mai schimba ceva pana atunci. Cel mai important este insa urmatorul mesaj postat astazi de catre Community Manager-ul EA Sports pe forumul oficial:

Currently there are no plans for a PC version of the 2010 World Cup game.

Dupa cum am spus mai sus, avand in vedere ca mai sunt doar 3 luni pana la aparitia jocului si cum in acest moment nu exista planuri pentru o versiune PC, totul e foarte clar.

Motivele pentru care nu va exista 2010 Fifa World Cup?

Fifa 10 PC a fost primit cu multa retinere de catre fanii simulatoarelor de fotbal. Este, in mare, acelasi joc de ani buni, fiecare noua versiune aducand imbunatatiri minore. Avand in vedere ca la fiecare versiune a jocului lucreaza o alta echipa (next-gen, Wii, mobile si PC + PS2) nu cred ca un nou joc bazat pe Fifa 10 pentru PC ar mai fi fost foarte eficient pentru EA (din punct de vedere financiar; Fifa 10 PS3 si Xbox 360 fiind unul dintre cele mai bine vindute jocuri ale EA).

Licenta pentru 2010 Fifa World Cup este detinuta de catre EA, asadar nimeni nu mai poate crea un joc pentru Campionatul Mondial. Ce inseamna acest lucru? nu mai exista concurenta ca si in cazul Fifa (vezi PES), deci nu exista un motiv serios de a mai promova un joc neprofitabil bazat pe o platforma veche doar de dragul de a mai scoate un nou titlu, titlu care va fi oricum criticat de catre fani.

Viitorul FIFA PC?

Pe forumurile oficiale multa lume s-a speriat de faptul ca poate nu va mai exista Fifa pentru PC. Nu trebuie sa uitam ca in momentul de fata Fifa si Fifa Manager sunt singurele jocuri EA Sports de pe aceasta platforma, restul au fost anulate.

Cum in aceasta saptamana a fost anuntat si un nou joc, Fifa Online, bazat pe engine-ul Fifa 10 si destinat celor ce nu isi permit o consola sau un computer performant, exista sanse destul de mari ca din toamna sa jucam pe PC acelasi Fifa 11 cu cel de pe console. Aceasta e doar o parere bazata pe miscarile EA Sports din ultimele saptamani si nu un fapt sigur.

Pana in octombrie, cand va fi lansat Fifa 11 mai este, iar celor care se joaca doar pe PC nu le ramane decat sa astepte patch-ul comunitatii ce va adauga Cupa Mondiala in Fifa 10, sau sa-si cumpere o consola si sa joace Fifa 10, 2010 Fifa World Cup, precum si alte jocuri direct dintr-un fotoliu aflat in fata televizorului.

Jocul oficial 2010 Fifa World Cup 2010

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile