7 ani de FifaRomania

Publicat: 05 August 2009 de catre Dumbrava Daniel

frv2In urma cu 7 ani, la 5 august 2002, impreuna cu mai multi pasionati de fotbal si jocuri, am pornit la drum cu FifaRomania. In acea perioada nu cred ca ne gandeam la faptul ca peste 7 ani, in 2009 vom mai edita in continuare si vom incerca sa aducem, in limita posibilitatilor, campionatul romanesc intr-unul din cele mai populare jocuri de sport din lume.

Inca din perioada 2000-2001 au existat editori romani de Fifa, majoritatea fiind pe Soccergaming, cu toate acestea, pana in anul 2002 fiecare am editat individual, pentru prieteni si niciodata nu cred ca ne-am gandit sa facem asta la o scara mai mare.

In momentul in care ne-am dat seama ca impreuna si ajutandu-ne reciproc putem sa editam Fifa mult mai repede, mult mai bine, s-a nascut FifaRomania, iar de atunci, chiar daca nu mai avem in echipa decat o singura persoana din cei care au fost acolo inca din prima zi, impreuna cu alti jucatori de fifa si editori extrem de talentati, am reusit sa ducem mai departe ideea cu care am pornit la drum.

As vrea sa-i amintesc pe cei care au fost aici la inceput: Catalin, Chris, sanshine si Eddy, precum si pe cei care sunt alaturi de noi sau ne-au ajutat in ultima perioada: Stefan, care a dus greul foarte mult timp, Catalin, Razvan, Andrei, Dan, Cristi, Cosmin si Dragos.

Cu aceasta ocazie vrem sa va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi, fie ca de la inceput, fie ca ati aflat de noi mai tarziu, pentru ca fara voi FifaRomania nu ar mai fi existat astazi. Va multumim!

Articole similare

N-am gasit nimic :(

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile