7 zile pana la primele informatii Fifa 10

Publicat: 29 Mai 2009 de catre Dumbrava Daniel

FIFA107zcNu au mai ramas decat 7 zile pana la data la care vom afla primele informatii oficiale despre Fifa 10. Vinerea viitoare, EA Sports va lansa probabil site-ul oficial Fifa 10, dupa cum ati aflat deja din articolul precedent, precum si primele poze si detalii legate de urmatorul joc din serie. Avand in vedere ca nu mai avem mult pana la data respectiva, am facut o scurta recapitulare a ceea ce stim pana acum despre Fifa 10 si de la ce ar trebui sa ne asteptam.

Fifa 10 next-gen?

Intrebarea aflata pe buzele tuturor este legata de versiunea PC a Fifa 10. Au circulat multe zvonuri in legatura cu versiunea pe care o vom primi in acest an. Unii afirma ca Fifa 10 PC va fi Next -Gen, un pas important, avand in vedere ca aceasta platforma a fost neglijata in ultimii ani, Fifa nefiind altceva decat un update minor fata de versiunile precedente (cel putin din punct de vedere al engine-ului grafic).

Dupa cum puteti sa vedeti si pe site-ul oficial, momentan PC-ul nici macar nu este trecut in lista de platforme pe ca re jocul va fi lansat. Cu toate acestea, este putin probabil ca o baza uriasa de fani ai jocului, reprezentata de cei care nu au console, sa fie total ignorata.

In cazul in care Fifa 10 PC va continua pe firul cu care ne-am obisnuit pana acum si va aduce doar schimbari de gameplay si modificari minore legate de grafica, acest lucru nu ar putea inseamna decat un lucru bun pentru editori si comunitate, deoarece s-ar putea continua cu editarea in acelasi ritm: multe stadioane, multe echipe si aproape orice aspect al jocului editat.

Daca Fifa 10 va fi totusi un punct de referinta a seriei si se va trece in sfarsit la jocul cu care ne-am obisnuit de peste 2 ani pe Xbox 360 si PS3, exista posibilitatea ca editarea sa sufere o lovitura puternica, revenind la perioada in care nu se puteau edita decat echipamente si loturi. In acest caz ar trebui totusi sa ne bucuram de un joc excelent, deoarece Fifa, versiunea de console, a fost un competitor serios pentru PES, unii considerand ca Fifa 09 si Fifa 08 au depasit cu mult seria Pro Evolution Soccer, atat la capitolul gameplay, dar mai ales la grafica si feeling-ul general al jocului.

Liga 1 in Fifa 10

Un zvon ce a circulat in urma cu o luna sau doua, dadea ca sigura prezenta campionatului Romaniei in Fifa 10, un lucru putin probabil, avand in vedere si situatia fotbalului romanesc din ultimii 2 ani. Nu trebuie uitat ca nu doar performantele de pe teren conteaza cand vine vorba de prezenta unui anume campionat intr-un joc Fifa, ci si aspectul financiar. Din acest punct de vedere poate ar trebui sa fim mai optimisti, deoarece Fifa 09 a fost un joc destul de popular in magazinele romanesti.

Mai multe informatii

Pe final, puteti sa cititi despre parerile unor membrii ai comunitatii Fifa, persoane ce au fost invitate la Vancouver pentru a se intalni cu echipa din spatele Fifa 10 si a testa inca de pe acum jocul, pe blogul Inside EA Sports si la Sweetpatch.

De astazi se poate discuta despre Fifa 10 si pe forumul nostru.

Articole similare

Fifa 10 PC in asteptare

Dupa cum ati putut observa si pana acum, chiar daca am avut foarte multe informatii noi despre...

Data lansare Fifa 13 demo

Trailer Fifa 10 Gamescon

Nou site pentru Fifa Manager

Informatii echipe din Romania

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile