Anuntul oficial Fifa 11

Publicat: 09 Iunie 2010 de catre Dumbrava Daniel

mainfifa11Cei de la EA Sports au publicat astazi primele detalii cu privire la urmatorul joc din seria Fifa, Fifa 11. Momentan nu a fost facut public decat un comunicat de presa referitor la versiunile Playstation 3 si Xbox 360 ale jocului si un set de 9 poze, acest lucru infirmand oarecum zvonurile ce dadeau ca sigura portarea versiunii next-gen a Fifa 11 pe PC.

Cu toate acestea, sperante exista inca pentru versiunea PC a jocului, avand in vedere articolele referioate la Fifa 11 din revista poloneza CD Action, acolo unde este sugerat ca Fifa 11 pentru PC este acelasi joc cu cel de pe Playstation 3 si Xbox 360.

Revenind la comunicatul de presa, cei de la EA Sports prezinta o noua caracteristica a jocului, Personality+, prin care jucatorii vor fi mult mai bine reprezentati in joc, fiecare avand peste 36 de atribute si 57 de caracteristici ce vor ajuta la diferentierea calitatilor si modului de joc al acestora. Jucatorii de clasa mondiala vor avea trasaturi si abilitati mult mai bine definite, sporind astfel realismul jocului.

Prin noul sistem de pase din Fifa 11, Pro Passing, acuratetea paselor va fi determinata de abilitatea jucatorilor de a controla gamepad-ul si fotbalistii pe teren, iar noile tipuri de pase vor permite faze mult mai fluide si eficiente.

Fifa 11 va fi disponibil din aceasta toamna pe urmatoarele platforme: PlayStation3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation2, Nintendo DS, PSP (PlayStation Portable) si pe mobil.

Primele imagini Fifa 11

fifa11_s011 fifa11_s018 fifa11_s017

fifa11_s016 fifa11_s015 fifa11_s014

fifa11_s013 fifa11_s012 fifa11p1

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile