Astazi apare demo-ul Fifa 10

Publicat: 10 Septembrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

fifa10pcset27Astazi este ziua pe care toti o asteptam. Demo-ul Fifa 10 este la doar cateva ore de aparitie, atat pentru PC cat si pentru Playstation 3 si Xbox 360. Din ce s-a vorbit pana acum pe forumurile oficiale, dar si din informatiile primite de pana acum de la EA pe Twitter, demo-ul va aparea astazi dupa ora 15:00 ora Romaniei (12:00 GMT) pentru PC. In cazul Playstation 3 si Xbox 360 totul depinde de momentul in care Sony si Microsoft vor face update-urile la Playstation Store si Xbox Live Marketplace.

Pentru a fi la curent cu momentul exact al aparitiei jocului, urmariti forumul nostru, sectiunea Fifa 10, contul nostru de Twitter si prima pagina. Dupa aparitia demo-ului, nu stim exact la cat timp, va vom oferi posibilitatea de a descarca demo-ul direct prin torent.

Update 1

Demo-ul pentru Xbox 360 a aparut deja in urma cu aproximativ 2-3 ore.

Pentru Playstation 3 se asteapta ca Sony sa faca update la Playstation Store.

La PC mai asteptam. Dupa cum am spus, demo-ul va aparea dupa ora 12:00 GMT, adica ora 15:00 a Romaniei, nu la ora 15:00 fix. Asadar, demo-ul poate fi lansat in orice moment in urmatoarele ore.

Update 2

Romily Broad, Community Manager al EA Sports Football World, a postat la ora 15:10 pe Twitter un mesaj prin care aunta ca demo-ul Fifa 10 PC este in ultimele faze de testare si ca va aparea in urmatoarele ore (intre 16:00 si 18:00 in Romania).

Articole similare

Astazi apare demo-ul Fifa 11

In cursul zilei de azi va aparea demo-ul pentru unul dintre cele mai asteptate jocuri din seria...

Demo Fifa 09 pentru PS3 lansat

Demo PES 2010 apare maine

Demo Fifa 12

Intrebari Fifa 13 pentru EA Sports

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile