Astazi apare demo-ul Fifa 11

Publicat: 15 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

ps3_iniesta_rainIn cursul zilei de azi va aparea demo-ul pentru unul dintre cele mai asteptate jocuri din seria Fifa, Fifa 11 PC reprezenant un mare pas inainte datorita trecerii jocului pe engine-ul next-gen. Demo-ul Fifa 11 va fi lansat astazi pentru Playstation 3 (online deja pe PSN US), Xbox 360 si PC, urmand sa fie disponibil pentru download in a doua jumatate a zilei, spre seara. Ramaneti pe FifaRomania pentru a fi la curent cu ora exact si linkurile de download.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile