Campionat Fifa 09 RLSP

Publicat: 22 Februarie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Multa lume ne-a intrebat in ultima saptamana de ce nu organizam un campionat de Fifa 09 in care sa se poata juca cu echipele romanesti din RLSP 2009. In cazul in care nu ati intrat pe forum, in aceasta saptamana am anuntat inceperea unui astfel de campionat.

Pentru a va inscrie in acest campionat trebuie sa aveti RLSP 2009 instalat si Cinematics Patch 09 de la FifaMania. Mai multe detalii despre campionat, regulamentul si topicul dedicat inscrierilor, gasiti pe forumul campionatului Fifa 09 FifaRomania.

Articole similare

Descarca RLSP 2012

Asteptarea a luat sfarsit, din acest moment puteti sa jucati o noua versiune a RLSP 2012, patch-ul...

Add-on pentru RLSP 2010: minifete

RLSP 2009 v2 Fix 1

Detalii RLSP 2010 inainte de lansare

Despre RLSP 2011

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile