Caracteristici jucatori Liga I

Publicat: 12 Octombrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

In trecut am primit foarte multe sugestii si critici legate de unele din atributele si caracteristicile jucatorilor din versiunile anterioare ale RLSP. Suntem siguri ca foarte multi dintre voi aveti mult mai multe informatii despre jucatorii echipelor favorite decat ar putea sa stranga doua sau trei persoane, de aceea va rugam sa ne ajutati.

In cazul in care stiti toate detaliile despre jucatorii vostri favoriti, de la piciorul preferat, accesorii, inaltime, pana la greutate si stilul de joc, va rugam sa faceti o lista cu aceste detalii si sa ne-o trimiteti la daniel arond fifaromania punct net. Ne bazam pe ajutorul vostru si speram ca impreuna sa realizam un patch cat mai aproape de realitate.

Nu conteaza liga in care evolueaza jucatorii.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile