Comentariu nou in Manager Mode si Virtual Pro

Publicat: 13 Septembrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

X360Fifa10Gmscn4Responsabilul cu partea audio a Fifa 10, Jeff MacPherson, a raspuns in aceasta saptamana catorva intrebari legate de modificarile aduse sistemului de comentariu din Fifa 10 (este posibil ca marea majoritatea a acestor schimbari sa fie disponibile doar pentru versiunea NG a Fifa 10), in special in modurile de joc Manager Mode si Virtual Pro.

Dupa cum s-a putut observa la Fifa 09, comentariul nu a fost punctul forte al jocului, devenind de cele mai multe ori repetitiv si anost. De aceea, in acest an, cei de la EA Sports au decis sa dezvolte peste 150 de situatii noi de comentariu prin care sa creasca realismul meciurilor.

Accentul a fost pus pe analiza performantelor unui jucator sau a unei echipe, astfel incat fiecare actiune (pase corecte, suturi pe poarta, deposedari) va fi comentata in raport cu performatele din timpul sezonului. De asemenea, in timpul perioadei de transferuri, comentatorii vor face sugestii cu privire jucatori si posturile deficitare, comentarii cu privire la bugetul echipei si siguranta postului de antrenor. Unele scenarii sunt facute special pentru a aparea doar dupa mai multe sezoane, adaugand astfel o nota de realism parcursului din Manager Mode.

Iata cateva exemple privind comentariul:

  • discutii despre pozitia din clasament a echipei, evolutia din ultimele meciuri si comparatii cu echipa adversa
  • dicutii cu privire la perioada de transferuri: cand va incepe, cand se termina, daca echipa ta trebuie sa faca un transfer, daca bugetul permite achizitionarea unui jucator etc
  • informatii cu privire la pozitia in clasament, sansele de a castiga campionatul si analize bazate pe performanta din actualul sezon
  • comentatorii vor dicuta despre un sir de victorii sau infrangeri ale echipei
  • comentarii referitoare la actiunile curente: daca un jucator a inscris multe goluri din lovituri libere si urmeaza sa execute o noua lovitura; procentajul paselor reusite si a deposedarilor este luat in calcul si dicutat cand un jucator reuseste sau nu o pasa sauo deposedare
  • comentatorii vor aduce in discutie anumite transferuri efectuate in ultima perioada, sau jucatori valorosi aflati pe lista de transferuri

Mai multe detalii puteti gasi pe blogul oficial Fifa 10.

Articole similare

Fifa 10 Virtual Pro

Mike Takla, unul dintre producatorii Fifa 10 NG a postat o insemnare cuprinzatoare pe blogul oficial Fifa...

Patch 1.01 pentru Fifa 11 PC

Detalii Career Mode Fifa 11

Despre problemele Manager Mode din Fifa

Evolutia jucatorilor in Manager mode

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile