Concurs lansare Fifa 10

Publicat: 29 Septembrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Vineri, 2 octombrie, Gameshop.ro invita toti jucatorii de fotbal virtual sa isi dovedeasca calitatile de tacticieni in campionatul de FIFA 10 pe consola PlayStation 3. Evenimentul de lansare al jocului FIFA 10 in Romania si campionatul deschis publicului au loc in magazinul Orange concept store aflat in Calea Victoriei nr 41 din Bucuresti, cu incepere de la ora 15. Maestria in fotbal pe consola PlayStation 3 va fi premiata de catre invitatii speciali din lumea fotbalului.

banner-fifa10

Toti cei dornici sa isi masoare aptitudinile fotbalistice in noul FIFA pe consola PlayStation 3 trebuie sa se inscrie printr-un email trimis la adresa fifa10@4allse.ro, care trebuie sa contina nume, prenume, varsta, numar de telefon si adresa de resedinta.. Pentru a afla mai multe detalii si informatii despre regulamentul campionatului si despre premiile puse in joc, cei interesati pot accesa adresele www.gameshop.ro si www.esl.eu/ro.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile