Update: Coperta oficiala Fifa 10 pentru Anglia

Publicat: 06 August 2009 de catre Dumbrava Daniel

FIFA10_PackShotCei de la EA Sports au anuntat astazi care vor fi jucatorii prezenti pe coperta oficiala a Fifa 10 in Anglia. Acestia sunt: mijlocasul lui Chelsea Frank Lampard, jucatorul lui Arsenal Theo Walcott si, pentru a cincea oara pe cutia Fifa, atacantul lui Manchester United Wayne Rooney.

In Romania, cel mai probabil, jocul va ajunge in versiunea internationala/Europa. Pentru Fifa 09, aceasta versiune i-a avut pe coperta pe Ronaldinho si Wayne Rooney.

Fifa 10 va fi lansat international pe data de 2 octombrie 2009 pe urmatoarele platforme: PC, Playstation 3, Playstation 2, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Playstation Portable si pe mobil.

FIFA10_PackShot

Update: Pe langa coperta pentru Anglia, astazi au mai aparut si cele pentru Spania, Italia, Germania si Franta:

Italia:

fifa10_ita

Franta:

fifa10_fr

Spania:

fifa10_esp

Germania:

fifa10_de

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile