Creation center pentru Fifa 11

Publicat: 07 Iulie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11cc5Ceea ce intreaga comunitate astepta de mai bine de 3 ani, adica un editor pentru versiunea next-gen (PS3 si Xbox 360) a Fifa, va sosi in aceasta toamna, odata cu aparitia Fifa 11: Creation Center. Prin anuntul facut astazi pe EA Football World, EA Sports prezinta primul editor online pentru un joc de fotbal, editor ca va permite utilizatorilor sa-si creeze echipele preferate si jucatorii favoriti in Fifa 11.

Creation Center pentru Fifa 11 va fi un editor online, accesibil in browser prin intermediul caruia se pot crea echipe noi, jucatori, adauga echipamente si steme (cel mai probabil acestea se vor baza pe o serie de modele predefinite, nefiind posibila folosirea unor steme si echipamente desenate de la 0, precum in versiunea PC de pana acum). Toate aceste elemente vor putea fi folosite in in turneele din joc (nu si in Manager Mode, Be a Pro Seasons etc), in meciurile amicale si in meciurile online (doar cele ce nu conteaza la clasamentul jucatorilor).

Dupa cum am anuntat si in articolele precedente, Fifa 11 va permite jucatorilor sa modifice si sa adauge noi sunete in joc (cum ar fi sa-si auda numele jucatorului Virtual Pro scandat in tribune) si sa asculte muzica de pe hard-disk-ul consolei. La fel ca si in cazul echipelor deja existente in joc, echipelor create cu Creation Center li se vor putea adauga sunete specifice.

fifa11cc4 fifa11cc3 fifa11cc2

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile