Creation Master 2011 anuntat

Publicat: 08 Februarie 2011 de catre Dumbrava Daniel

Unul dintre cele mai importante utilitare pentru Fifa, si probabil cel mai important din seria Fifa Master, Creation Master 2011, se afla foarte aproape de data de lansare, dupa cum ne-a anuntat Rinaldo in urma cu doua zile. Chiar daca nu va fi disponibil decat intr-o varianta Beta, versiunea ce va fi lansata in perioada imediat urmatoare are peste 70% din facilitatile versiunii finale.

Pentru a rula Creation Master 2011, trebuie sa aveti instalat Microsoft Net Framework 3.5, iar pentru a va asigura ca nu veti avea probleme cu versiunea beta, este recomandat sa aveti o versiune proaspat instalata a Fifa 11 si sa faceti un backup al datelor inainte de a folosi programul.

Aceasta viitoare versiune a Creation Master este recomandata doar editorilor Fifa.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile