Data lansare Fifa 12

Publicat: 26 Iunie 2011 de catre Dumbrava Daniel

ScreenshotChiar daca aceasta stire vine cu intarziere, in cazul in care nu ati aflat deja, data de lansare a Fifa 12 a fost anuntata, astfel, jocul va fi disponibil incepand cu data de 30 septembrie in Europa si celelalte zone, iar inĀ  27 septembrie in America de Nord. Jocul va fi disponibil pe PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii, PlayStation2, Nintendo 3DS, PSP (PlayStationPortable), iPhone, iPad si iPod touch. Asadar, nu a mai ramas decat putin peste 3 luni pana la lansarea Fifa 12.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile