Data lansare Fifa 13 demo

Publicat: 02 Septembrie 2012 de catre Dumbrava Daniel

fifa13-logoDupa o lunga pauza de stiri, de care sunt sigur ca nu a trecut neobservata, vom reveni in aceste zile cu cele mai noi informatii legate de Fifa 13, iar prima stire este legata de data de lansare a demo-ului urmatorului joc din serie. Dupa cum au anuntat cei de la EA Sports, a mai ramas putin mai mult de o saptamana pana la aparitia demo-ului, pe 11 septembrie, vom incerca pana atunci sa actualizam sectiunea de stiri Fifa 13 cu tot ceea ce am ratat pana acum.

Articole similare

Demo Fifa 09, lansat in 11 Septembrie

Unui dintre administratorii forumului oficial EA Sports a anuntat in aceasta dimineata ca data de lansare a...

Data lansare Fifa 11

Data lansare Fifa 12

Data lansare RLSP 2009

Pret si data lansare Fifa 10 in Romania

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile