Data lansare RLSP 2009

Publicat: 02 Februarie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Multa lume ne-a intrebat in ultima perioada daca putem sa oferim o data aproximativa de lansare pentru RLSP 2009, de aceea ne-am hotarat sa publicam data aproximativa la care veti putea sa jucati in Fifa 09 cu echipele voastre preferate din Romania.

Deoarece Liga I va incepe la data de 28 februarie 2009, cel mai probabil RLSP 2009 va aparea in weekendul de inceput al returului campionatului, asadar data la care RLSP 2009 va fi disponibil pentru download este intre 28 februarie - 1 martie.

Ne-am hotarat asupra acestei date deoarece inca mai este de munca la patch, iar pana atunci vom putea face transferurile finale si eventualele modificari ale echipamentelor.

Articole similare

Detalii RLSP 2009

In urma cu cateva zile a fost anuntat pe forum faptul ca RLSP 2009, prima versiune, va...

Data lansare Fifa 11

Pret si data lansare Fifa 10 in Romania

Data lansare Fifa 12

Data lansare Fifa 13 demo

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile