David Rutter raspunde intrebarilor legate de Fifa 11

Publicat: 17 Iunie 2010 de catre Dumbrava Daniel

rutterqaf11Un nou film in care David Rutter, unul dintre producatorii Fifa 11, raspunde la o serie de intrebari postate de fani pe pagina de Facebook a EA Sports a fost publicat de curand. In acest film David Rutter raspunde la o serie de intrebari legate de Personality+, Manager Mode si echipele nationale din Fifa 11. Alte detalii legate de joc vom afla in zilele ce urmeaza, la o conferinta de presa la care va participa si Peter Moore, presedintele EA Sports, iar informatiile mai importante legate de Fifa 11 le vom afla luna viitoare.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile