Demo Fifa 09, lansat in 11 Septembrie

Publicat: 10 Septembrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Unui dintre administratorii forumului oficial EA Sports a anuntat in aceasta dimineata ca data de lansare a demo-ului Fifa 09 a fost mutata pentru ziua de maine, 11 septembrie. Initial, demo-ul Fifa 09 trebuia sa fie lansat vineri, 12 septembrie, se pare ca cei de la EA Sports au fost mai harnici in acest an, astfel asteptarea va fi mai scurta cu o zi. Ramaneti alaturi de FifaRomania, maine la prima ora la care demo-ul va fi disponibil, va vom oferi posibilitatea de download.

Articole similare

Demo Fifa 12

Dupa cum a fost anuntat in saptamanile precedente, in cursul acestei dimineti a fost lansat demo-ul Fifa...

Demo Fifa 10 in 10 Septembrie

Demo Fifa 11 PC, PS3 si Xbox 360

Demo PES 2010 apare maine

Detalii despre demo-urile Fifa 09

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile