Descarca RLSP 2012

Publicat: 02 Martie 2012 de catre Boicu Stefan

RLSPAsteptarea a luat sfarsit, din acest moment puteti sa jucati o noua versiune a RLSP 2012, patch-ul ce adauga Liga 1 in FIFA 12. Desi multi si-ar fi dorit mai multe stadioane in patch, am reusit sa introduceam doar unul si anume stadionul Astra din Ploiesti. Acesta este primul stadion romanesc din FIFA 12 si unul dintre putinele stadioane din lume adaugate in joc. Speram ca in viitor sa putem importa in joc toate stadioanele din Liga I. Iata ce contine acest patch:

 

  • 18 echipe din Liga I Bergenbier cu loturile actualizate ladata de26.02.2012
  • echipamente acasa/deplasare/portar reale pentru toate cele 18 echipe
  • echipamenteleacasa/deplasarenoi pentru echipa nationala
  • steaguri si banere pentru toate cele 18 echipe
  • steme reale pentru toate echipele si pentru Liga I
  • reclame generice din Romania pentru Career Mode
  • Stadionu Astra din Ploiesti
  • peste 450 de minifete pentru jucatorii din Liga I
  • programul DB Changer pentru a active si dezactiva RLSP

Desi exista mai multe variante de a introduce Liga I Bergenbier in FIFA 12, singura solutie pentru a crea un patch stabil ce va functiona fara probleme in Career Mode a fost de a inlocui campionatul Olandei. Prin urmare nu veti mai putea juca in acest campionat in cariera insa veti gasi echipele din Olanda la sectiunea “Rest of World”.

FifaRomania Database Changer

DB Changer este un mic utilitar ce va permite sa dezactivati RLSP 2012 pentru a va continua vechea cariera sau pentru a juca online. Carierele incepute inainte de instalarea patchului nu vor putea fi continuate cu baza de date RLSP 2012, prin urmare va trebui sa incepeti o cariera noua dupa activarea patchului! Puteti reveni oricand la vechea cariera activand baza de date FIFA 2012 (dezactivand RLSP).

Atentie! Dupa instalare RLSP 2012 va trebui activat din DB Changer (shortcut pe desktop). Va recomandam sa cititi cu atentie fisierul Readme din patch pentru a nu intampina probleme la rularea joclui.

Daca intampinati probleme la folosirea acestui utilitar puteti descarca si o versiune care se instaleaza direct insa veti pierde salvarile anterioare.

Deoarece multe echipe nu si-au prezentat lotul inainte de inceperea campionatului, numerele de pe tricourile unor jucatori sositi in pauza competitionala sunt gresite.

Descarca RLSP 2012

Instructiuni instalare RLSP cu DB Changer

Tutorial video instalare RLSP

 

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile