Despre Fifa 10 la stadionul Emirates

Publicat: 27 Aprilie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Saptamana trecuta cei de la EA Sports au tinut o conferinta de presa la stadionul Emirates in care au dat o serie de detalii cu privire la urmatorul joc din serie. Momentan nu am aflat nimic in legatura cu ceea ce au anuntat cei de la EA in conferinta de presa, dar in curand se pare ca vor aparea mult mai multe stiri cu privire la mult-asteptatul joc.

Un scurt interviu cu Peter Moore, presedintele EA Sports:


FIFA 10 First Look at the Emirates from easports on Vimeo.

Mai multe informatii puteti gasi si in ultimul podcast Fifa Soccer Blog.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile