Despre gameplay-ul Fifa 10 PC

Publicat: 24 Iulie 2009 de catre Dumbrava Daniel

fifa-10-pc-020Luke Didd, producatorul Fifa 10 PC a postat astazi pe forumul oficial al jocului un mesaj in care explica mai multe noutati ce isi vor gasi locul in urmatoarea versiune a Fifa pentru PC. Cu ocazia acestui anunt, producatorul Fifa 10 ne vorbeste despre portari, comportamentul coechipierilor, noul sistem exponential de suturi, faze fixe si setarile jocului.


Noul comportament al portarilor

  • portarii vor avea de acum inainte un comportament mult mai real, astfel, ei vor pasa si trimite mingea coechipierilor mult mai inteligent oferind posibilitatea pornirii unui contraatac, prin faptul ca vor pasa mult mai repede mingea si vor executa lovituri libere din propria jumatate de teren pentru a permite celorlalti jucatori sa puna presiune pe adversar
  • modul in care portarii vor respinge mingea este de asemenea schimbat; datorita acestui fapt vom vedea mai multe cornere si goluri, precum si moment de suspans in timpul unui atac; un portar mai valoros va respinge mingea in zone mult mai sigure decat un portar mai putin talentat
  • pozitionarea portarilor este imbunatatita, acestia vor incerca de acum inainte sa inchida unghiul mult mai bine
  • situatiile de 1 la 1 sunt mult mai realistice, portarul va incerca mult mai rapid sa impiedice un atac
  • portarul va veni in spatele apararii sa prinda mingile ce au depasit fundasii

Comportamentul coechipierilor

Prin acest nou sistem de comportament al coechipierilor sansele de a nu avea un jucator la care sa pasezi mingea se vor imputina, iar in cazul unor patrunderi pe flancuri, coechipierii vor inainta la randul lor in careu sa astepte centrarea sau pasa.

Noul sistem exponential de suturi

Acest nou sistem de suturi este mai greu de stapanit fata de versiunile precedente ale jocului. Un sut mai slab la firul ierbii este mult mai usor de controlat decat un sut puternic efectuat prin apasarea prelungita a tastei de sut.

Fazele fixe

  • un nou sistem prin care auturile pot fi efectuate mult mai rapid pentru a prinde adversarul cu garda jos
  • lovituri libere rapide
  • cornerele rapide iti dau posibilitatea sa arunci mingea in careu cat timp defensiva adversa inca se organizeaza
  • jucatorii potriviti vor urca la cornere (de exemplu jucatorii inalti vor veni la centrari)

Setari

  • o noua camera implicita Tele
  • o noua viteza de joc
  • nivelul de dificultate Legendary este disponibil chiar de la inceput

Se pare ca din punct de vedere al gameplayului Fifa 10 aduce multe lucruri noi, asteptate de foarte multa vreme de fanii jocului. Unele dintre aceste imbunatatiri sunt deja prezente in versiunile pentru console si fac din Fifa 09 un joc de fotbal excelent. Sa speram ca cei de la EA vor reusi sa aduca farmecul jocului de fotbal de pe console si pe PC, iar in cazul in care o vor face cu succes si vor lansa pe piata un joc cu un gameplay excelent, cred ca toti vom uita de neajunsurile grafice ale Fifa 10.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile