Despre RLSP 2011 - partea a doua

Publicat: 20 Ianuarie 2011 de catre Dumbrava Daniel

rlsp11Multe intrebari au fost puse in ultima perioada in legatura cu FIFA 11 si RLSP 2011. Dupa cum am mai spus si in trecut, diferentele dintre FIFA 10 si FIFA 11 sunt foarte mari, cele doua versiuni fiind jocuri complet diferite, bazandu-se pe tehnologii diferite. Acest lucru face ca jocul sa fie foarte greu de editat, cel putin pana in momentul in care toate formatele de fisiere din joc nu vor fi complet intelese de catre toti cei ce editeaza FIFA 11.

Referitor la anumite fisiere ce au aparut sub numele de RLSP 2011 v1. FifaRomania nu a scos niciun patch cu Liga 1 pentru Fifa 11. In cazul in care ati downloadat arhive protejate de parola, acestea erau false, nefiind altceva decat patch-ul RLSP 2010 v2 redenumit.

Revenind la RLSP 2011 v1. Am inceput sa lucram la patch inca de anul trecut, in momentul de fata anumite componente fiind gata. Ceea ce trebuie sa intelegeti este faptul ca unele parti ale jocului, in special baza de date, nu pot fi editate momentan la nivelul versiunilor precedente FIFA, iar scopul nostru nu este acela de a scoate un patch in care jucatorii europeni sa aiba trasaturi africane sau asiatice.

Cat despre comparatiile FIFA - PES, trebuie amintit faptul ca e vorba de doua jocuri complet diferite, FIFA trecand prin aceeasi etapa prin care a trecut si PES in urma cu aproximativ 2 ani, o etapa in care editorii trebuie sa se obisnuiasca cu un format complet nou si necunoscut. Incetul cu incetul, lucrurile vor reveni la normal, dar e nevoie de rabdare.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile