Despre RLSP 2011

Publicat: 14 Octombrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

rlsp11Spre deosebire de versiunile precedente ale Fifa, jocul din acest an aducefoarte multe modificari cand vine vorba de editare. Daca din 2002 si pana in 2009 foarte multe lucruri au ramas la baza neschimbate, in mare fiind folosite aceleasi formate de fisiere, cu imbunatatiri, bineinteles, Fifa 2011 PC este un cu totul alt joc, bazandu-se pe tehnologia folosita incepand cu anul 2006 pe Xbox 360.

Din aceasta cauza, momentan este foarte greu sa editezi jocul. Patch-uri serioase, in genul celor cu care ati fost obisnuiti pana acum, atat de catre FifaRomania, cat si de catre multe alte site-uri de Fifa, sunt inca departe de a fi realizate.

Elementele de baza ale jocului se pot edita, cum ar fi echipamente, reclame, steaguri, steme, dar acestea nu sunt singurele componente ce trebuie modificate pentru a adauga un nou campionat. Baza de date poate fi si ea modificata la un nivel elementar, dar unele lucruri nu pot fi inca adaugate si modificate fara un program complex.

Incetul cu incetul, avand in vedere ca intreaga comunitate lucreaza la noi unelte de editare si la noi modalitati de a  imbunatati Fifa 11, lucrurile se vor schimba si vom reusi sa ajungem la un nivel similar cu cel din trecut.

Momentan nu poate exista o data concreta de lansare a unui patch ce adauga campionate intregi, tocmai pentru ca jocul inca nu poate fi editat in intregime, dar nu trebuie sa fiti nelinistiti, jocul va fi editat in continuare, doar ca lucrurile nu se mai pot misca momentan cu acelasi ritm din trecut.

Gainward GT220

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile