Detalii Fifa 11 PC si cerinte de sistem

Publicat: 21 Iulie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11_pc_s1_4In aceasta dimineata au fost facute publice mai multe informatii cu privire la Fifa 11 PC. Dupa cum anuntam si in articolul precedent, Fifa 11 PC se va baza pe versiunea de console a Fifa 10, dar acest lucru nu inseamna ca este simpla portare a jocului de pe XBox 360 sau Playstation 3. Fifa 11 PC va avea o serie de imbunatatiri si facilitati preluate din jocul oficial al Campionatului Mondial: 2010 Fifa World Cup.

Facand o comparatie intre Fifa 10 PS3 si XBox 360 si Fifa 11 PC se va putea vedea o imbunatatire la modul in care jucatorii vor prelua controlul balonului, precum si modul in care acestia vor reactiona in fazele de aparare, acest lucru ducand la un gameplay mai cursiv si placut.

Stilul de joc al portarilor a fost si el modificat pentru a permite pozitionare mai eficienta si inteligenta, precum si reducerea fazelor in care portarii ies de pe linia portii, permitand atacantilor adversi sa inscrie foarte usor printr-un lob.

Din informatiile primite pana acum, se pare ca Fifa 11 PC va fi ceea ce trebuia sa fie Fifa 10 pentru console sezonul trecut. Un joc cu mult potential, grafica foarte buna, dar cu o multime de mici probleme, atat la nivel de gameplay, cat si la nivel de moduri de joc ce puteau strica experienta jucatorului. Avand in vedere ca aceste probleme vor fi rezolvate, Fifa 11 PC va fi probabil in mare parte Fifa 10 NG versiunea 2.

Mai multe detalii referitoare la Fifa 11

Modul de joc Virtual Pro: La fel ca si pe console, Fifa 11 PC va permite jucatorilor sa-si creeze corespondentul virtual in joc si sa inceapa o cariera la cele mai importante cluburi din lume, crescand atributele jucatorului prin indeplinirea unor obiective. Virtual Pro va permite si crearea Gameface prin incarcarea unei poze cu jucatorul.

Editor faze fixe: Posibilitatea de a construi si salva diferite scheme pentru fazele fixe, pentru a fi folosite in timpul meciurilor. Jucatorilor le pot fi date instructiuni specifice in legatura cu modul in care trebuie sa joace respectiva faza.

Antrenament: Modul de antrenament va oferi posibilitatea de a exersa lovituri libere, cornere, lovituri de la 11 metri, precum si meciuri de antrenament cu 11 vs 11 jucatori sau mai putini.

Dribling 360: Chiar daca Fifa 10 PC a beneficiat de o versiune a driblingului in 360 de grade, aceasta a fost implementata in engine-ul vechi al jocului. De aceasta data, engine-ul next-gen permite un controlul complet al directiei jucatorilor si posibilitatea de a patrunde si exploata si cea mai mica eroare defensiva a echipei adverse.

Duel corp la corp: Sistemul de interactiune si de coliziuni dintre jucatori este imbunatatit pentru a simula cat mai bine duelurile din fotbalul modern.

Formatii: Jocul ofera peste 50 de posibilitati de a schimba pozitia jucatorilor pe teren, tocmai pentru a alege cele mai bune formatii in functie de adversar (cu un AI imbunatatit) si de modul de joc al acestuia.

LAN: Posibilitatea de a juca online cu prietenii prin retea, fara a mai va conecta la serverele EA.

Comunitatea EA Football World: Conectarea la EA Football World permite sa vedeti statistici ale meciurilor online pe care le-ati jucat, pozitia in clasamentul EA, informatii cu privire la jucatorul Virtual Pro si crearea unei liste cu prieteni.

Licente: Fifa 11 va avea aproximativ 30 de ligi licentiate, peste 500 de echipe si 15000 de jucatori.

Cerinte sistem Fifa 11

  • CPU with Dual Core processor (Core 2 Duo or better)
  • Intel Core2Duo @ 2,4 Ghz pentru Windows XP, Windows Vista si Windows 7
  • 1 GB RAM pentru Windows XP, 2 GB RAM pentru Windows Vista si Windows 7
  • placa video compatibila DirectX 9.0c cu 256 MB (minim Shader Model 3.0)

Acestea sunt cerintele recomandate, nu cerintele minime, jocul va rula si pe computere putin mai slabe.

Gamepad Logitech Chillstream

Articole similare

Cerinte de Sistem Fifa 10 PC

EA Sports, citati de revista germana PC Games, au anuntat cerintele de sistem minime si recomandate pentru...

Verifica-ti sistemul pentru Fifa 11 PC

Posibile cerinte sistem Fifa 09

Cerinte sistem Fifa 12

Sondaj: Cerinte sistem Fifa

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile