Detalii Fifa Manager 09

Publicat: 16 Octombrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Pe site-ul oficial al Fifa Manager 09 a aparut in urma cu cateva zile lista completa a tuturor facilitatilor si a imbunatatirilor aduse de noua versiune a managerului celor de la EA Sports. Se pare ca in acest an Fifa Manager va imprumuta noile modele 3D introduse in Fifa 09 (fetele jucatorilor, iarba 3D), dar va avea si o sere elemente noi. Lista completa o puteti gasi pe site-ul oficial FM 2009.

Tot pe site-ul oficial al Fifa Manager puteti gasi si lista de ligi din joc, dar si cerintele oficiale ale Fifa Manager 09.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile