Detalii Fifa Online

Publicat: 09 Februarie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifaonline_beta_01_23In urma cu o saptamana anuntam primele informatii cu privire la un nou joc ce va fi lansat de catre cei de la EA Sports in aceasta vara. Fifa Online este un joc gratuit, bazat pe Fifa 10 ce va putea fi descarcat si jucat de catre orice fan al jocurilor de fotbal. Avand in vedere ca astazi am primit invitatia de a participa la teste, putem sa va oferim mai multe amanunte legate de joc.

Probabil deja sunteti la curent cu faptul ca jocul 2010 Fifa World Cup va fi lansat doar pe consolele next-gen, Wii si pe platformele mobile. Cu toate acestea, cei de la EA Sports nu au uitat de jucatorii Fifa de pe PC. Fifa Online este un joc ce se bazeaza pe Fifa 10, spre deosebire de Fifa 10, Fifa Online este optimizat sa ruleze si pe PC-uri mai slabe (avand in vedere ca majoritatea texturilor din joc au fost reduse la nivelul celor din Fifa 08 sau Fifa 07).

Dupa cum spuneam, Fifa Online ofera sansa jucatorilor Fifa sa se bucure de Campionatul Mondial de fotbal si pe PC, cu o singura deosebire: cel putin in varianta actuala nu se poate juca decat cu echipele calificate deja la Campionatul Mondial, asadar lipsesc calificarile.

Fifa Online are doua moduri de joc, utilizatorul avand posibilitatea de a juca ligi si turnee fie singur fie impreuna cu prieteni (in acest moment doar Campionatul Mondial este disponibil) si posibilitatea de a juca contra altor jucatori in sistemul 1 vs.1 (multiplayer).

Dificultatea Fifa Online este data de cat de bine joci un meci, fiecare jucator incepand jocul la nivelul 1. Avand in vedere ca nu am incercat decat controlul din mouse (care pare destul de ciudat pentru inceput) si am pornit de la Level 1, jocul mi s-a parut extrem de simplu, reusind in grupele Campionatului Mondial (jucand cu Anglia) sa inving SUA cu 7-1, Algeria cu 3-0 si Slovenia cu 4-0.

Jucand si castigand meciuri vei primi experienta (necesara pentru cresterea nivelului) si premii ce pot fi folosite pentru a imbunatati performantele jucatorilor.

In materie de gameplay este destul de dificil il compar cu Fifa 10, deoarece am jucat destul de putin Fifa 10, iar cel putin la inceput, nivelul de dificultate al Fifa Online este la nivelul 1 din 20, asadar este foarte usor. Controlul din mouse face jocul destul de ciudat, deoarece intreg meciul te concentrezi doar pe atacul pe centrul terenului (poate si din cauza dificultatii scazute) si foarte putin pe constructie. Cu toate acestea, jocul pare ceva mai bun decat Fifa 10.

Avand in vedere ca jocul este disponibil doar 2 ore pe zi, nu am reusit sa testez mai multe. Pe langa aceasta, multe din facilitatile jocului inca nu sunt implementate, asadar mai avem inca de asteptat pentru a vedea ce inseamna cu adevarat Fifa Online.

fifaonline_beta_01_25 fifaonline_beta_01_24 fifaonline_beta_01_22

fifaonline_beta_01_21 fifaonline_beta_01_20 fifaonline_beta_01_19

fifaonline_beta_01_18 fifaonline_beta_01_17 fifaonline_beta_01_16

fifaonline_beta_01_15 fifaonline_beta_01_1 fifaonline_beta_01_14

fifaonline_beta_01_13 fifaonline_beta_01_12 fifaonline_beta_01_11

fifaonline_beta_01_10 fifaonline_beta_01_9 fifaonline_beta_01_8

fifaonline_beta_01_7 fifaonline_beta_01_6 fifaonline_beta_01_5

fifaonline_beta_01_4 fifaonline_beta_01_3 fifaonline_beta_01_2

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile