Detalii RLSP 2009 v2

Publicat: 09 Iulie 2009 de catre Dumbrava Daniel

pascani2Deoarece nu dorim sa repetam isprava de anul trecut cand am scos doar o singura versiune a RLSP 2009, in iarna, in acest an pregatim un update pentru RLSP 2009. RLSP 2009 v2 va fi lansat in perioada urmatoare. Pana in momentul de fata nu am stabilit o data de lansare, dar va vom tine la curent.

Nu vom astepta pana la inceperea campionatului, astfel RLSP 2009 va fi un update pentru sezonul 2008-2009, asadar, echipele vor ramane cele din sezonul tocmai incheiat, avand in vedere ca patch-ul este pentru Fifa 09. Jucatorii si transferurile vor fi efectuate pana la ultima etapa a sezonului care tocmai s-a incheiat.

vcRLSP 2009 va contine toate stadioanele ce au fost scoase sub forma de add-on, pe langa acestea, vom mai adauga si stadioanele Victoria Cetate (FC Unirea Alba Iulia), Regie (Sportul Studentesc) si CFR (CFR Pascani). Numarul stadioanelor din aceasta versiune a RLSP va fi de 30, toate avand in plus fata de RLSP 2009 v1 reclame rotative, coliziuni (mingea este respinsa de reclame) si o serie de probleme rezolvate.

RLSP 2009 v2 va mai contine in plus si mai multe echipe din Liga III, echipele satelit au fost scoase pentru a reduce posibilitatea ca acestea sa ajunga sa joace impotriva echipelor principale in Liga II si Liga I. De asemenea, in aceasta versiune a RLSP 2009 veti putea incepe o cariera si cu echipele din Liga III.

Echipele din Liga III: Aerostar Bacau, CSM Focsani, FC Panciu, CF Braila, Juventus Bucuresti, Callatis Mangalia, Rapid CFR Suceava, CFR Pascani, Cetatea Targu Neamt, Laminorul Roman, Dunarea Calarasi, Unirea Slobozia, Tricolorul Breaza, Conpet Ploiesti, Inter Fagaras, CFR Simeria, Gaz Metan Craiova, FCM Caracal, CS Muscelul, CS Ineu, Fortuna Covaci, Gloria Arad, ALRO Slatina, FC Baia Mare, FC Zalau, Sanatatea Cluj, Unirea Dej si Dacia Orastie.

Articole similare

RLSP 2009 v2 Fix 1

Avand in vedere ca ne-a fost semnalata pe forum o problema cu stadionul echipei Gloria Bistrita din...

Detalii RLSP 2009

RLSP 2009: Liga 1 in Fifa 2009

Lamuriri legate de RLSP 2009

Campionat Fifa 09 RLSP

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile