Detalii RLSP 2009

Publicat: 29 Noiembrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

In urma cu cateva zile a fost anuntat pe forum faptul ca RLSP 2009, prima versiune, va contine Liga I, Liga II si 8 echipe din Liga III. In cazul in care nu ati citit acest anunt pe forum, ati aflat acum ca in acest an, inca de la prima versiune a RLSP, vom introduce atat Liga I cat si ambele serii de Liga II si 8 echipe din esalonul al treilea al fotbalului romanesc.

Pe langa acest lucru, marea majoritate a stadioanelor prezente in editiile trecute a RLSP vor fi refacute pentru a aduce atmosfera si feeling-ul de pe arenele romanesti din trecut la nivelul Fifa 09.

In urmatoarea saptamana va vom prezenta mai multe screenshot-uri din joc si un nou trailer in care vor fi prezente o parte din stadioanele refacute pana acum.

In cazul in care va intrebati de data de lansare a RLSP, momentuan nu putem inca sa oferim o data exacta. Nu vrem sa va facem sperante si sa asteptati RLSP inainte sau in timpul sarbatorilor de iarna din acest an deoarece in momentul de fata data la care noi speram sa terminam patchul (inclusiv perioada de testare) este in ianuarie-februarie 2009.

Articole similare

RLSP 2009 v2 Fix 1

Avand in vedere ca ne-a fost semnalata pe forum o problema cu stadionul echipei Gloria Bistrita din...

RLSP 2009: Liga 1 in Fifa 2009

Lamuriri legate de RLSP 2009

Campionat Fifa 09 RLSP

RLSP 2010 v2 - Cuvant inainte

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile