EA anunta adidas Live Season 09

Publicat: 21 August 2008 de catre Dumbrava Daniel

Electronic Arts a anuntat adidas Live Season 09, un serviciu prin intermediul caruia jucatorii din Fifa 09 vor fi actualizati pe parcursul jocului (in fiecare saptamana) in functie de evolutiile lor reale. Acest sistem se va baza pe o retea de oameni ce vor monitoriza constant performatele jucatorilor, oferind saptamanal date despre acestia.

Sistemul Live Season 09 va fi disponibil pentru Barclay’s Premier League, La Liga BBVA, Ligue 1, Bundesliga, Serie A si Mexican Primera pe Playstation 3, Xbox 360 si PC.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile