EA Sports Ignite

Publicat: 21 Mai 2013 de catre Dumbrava Daniel

eaigniteIn cursul zilei de azi, odata cu evenimentul la care a fost anuntata urmatoarea versiune a consolei Xbox (Xbox One), cei de la EA Sports au avut o prezentare a noului engine de joc, numit Ignite, engine ca va fi folosit incepand cu sfarsitul acestui an de catre Fifa 14, Madden NFL 25, EA SPORTS UFC si NBA Live 14. Jocurile bazate pe Ignite vor fi lansate pe Playstation 4 si Xbox One, pana in acest moment nefiind anuntat nimic pentru versiunea PC (in cazul Fifa 14).

Mai jos puteti urmari un film de prezentare pentru Ignite, precum si o serie de filme in care sunt prezentate cateva dintre caracteristicile de baza ale noului engine:

Ignite: Human intelligence

Ignite: True player motion

Ignite: Living worlds

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile