Echipamentele din RLSP si Manager Mode de 1 an

Publicat: 12 Mai 2009 de catre Dumbrava Daniel

rlsps33Se pare ca exista unele probleme la anumiti useri in legatura cu echipamentele si stadioanele din RLSP. Mai precis toate echipamentele sunt identice (rosu cu verde). Aceasta problema apare daca RLSP nu este instalat corect. Fifa 09 trebuie sa fie la randul lui instalat folosind programul de install al jocului, astfel incat registrii ce tin de Fifa 09 sa existe si sa nu fie corupti.

Daca intalniti aceasta problema, instalati Fifa 09 corect si asigurati-va ca folderul in care ati instalat Fifa 09 este accesibil si installerul RLSP 2009 are permisiunea de a scrie in el.

In cazul problemei cu Manager Mode nu exista decat o singura solutie, cumparati jocul, problema respectiva vine de la faptul ca folositi o copie piratata a Fifa 09. FifaRomania nu sustine astfel de practici, recomandandu-va sa sustineti comunitatea locala Fifa, astfel incat, pe viitor, EA Sports sa priveasca cu mai mult interes Romania si campionatul tarii noastre. De asemenea, in cazul in care aveti jocul original, problemele pe care le-am mentionat in acest articol nu apar.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile