Echipe demo Fifa 13

Publicat: 04 Septembrie 2012 de catre Dumbrava Daniel

IMG_20120904_200951In urma cu cateva ore, cei de la EA Sports au anuntat pe contul oficial de Facebook echipele ce vor fi prezente in demo-ul Fifa 13. Acestea sunt: AC Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus si Manchester City. Spre deosebire de anii precedenti, se poate observa lipsa unor echipe precum FC Barcelona sau a unei echipe din Statele Unite, cu toate acestea , suntem siguri ca Toata lumea asteapta cu nerabdare data da 11 septembrie pentru a descarca demo-ul pentru PC, X-Box 360 sau Playstation 3.

Articole similare

Demo Fifa 12

Dupa cum a fost anuntat in saptamanile precedente, in cursul acestei dimineti a fost lansat demo-ul Fifa...

Fifa 09 Demo Resized si Keyboard Patch

Detalii demo Fifa 09

RLSP 2009 Demo

Detalii despre demo-urile Fifa 09

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile