EurogamerTV despre Fifa World Cup

Publicat: 16 Februarie 2010 de catre Dumbrava Daniel

egfwc Cei de la Eurogamer au postat un nou episod EurogamerTV Show in care capul de afis este viitorul joc 2010 Fifa World Cup. In acest episod puteti sa vedeti un interviu cu unul dintre producatorii jocului, acesta discutand despre ce aduce nou Fifa World Cup fata de Fifa 10, atat din punct de vedere al graficii, cat si al gameplay-ului. Pe langa Fifa World Cup, puteti sa aflati mai multe si despre Fifa 10 Ultimate Team (pentru console) si sa urmariti o prezentare a Fifa Online pentru PC.

Jocul oficial 2010 Fifa World Cup 2010

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile