Evenimente lansare Fifa 11

Publicat: 30 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

x360_rooney1 octombrie este data oficială la care va fi lansat Fifa 11 în România. La fel ca și în cazul evenimentului de lansare de anul trecut, în 2010 vom avea parte de noi concursuri și evenimente dedicate apariției noului joc din seria Fifa. Cei de la Gameshop, impreuna cu ESL organizeaza vineri de la ora 14 un concurs cu premii la Băneasa Shopping City Bucuresti. Pe lângă acest eveniment, Emag organizează sâmbăta, 2 octombrie, un concurs cu premii în valoare de 1000$.

Prețuri Fifa 11

Articole similare

Data lansare Fifa 11

Data oficiala de lansare a Fifa 11 a fost facuta publica in aceste zile de catre cei...

Data lansare Fifa 12

Demo Fifa 09, lansat in 11 Septembrie

Data lansare Fifa 13 demo

Data lansare RLSP 2009

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile