Fifa 09 - Be a Pro: Seasons PS3 Review

Publicat: 11 Octombrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Una dintre cele mai interesante aditii la Fifa 09 pentru PS3 este cu siguranta modul Be a Pro: Seasons. La versiunea precedenta, Be a Pro se limita la meciuri amicale si la meciuri online, in acest an insa, cei de la EA Sports au adaugat posibilitatea de a incepe o cariera de la cel mai scazut nivel si de a ajunge la statutul de vedeta internationala.

Be a Pro: Seasons ofera posibilitatea de a porni o cariera cu un jucator existent sau de a crea un jucator nou. In cazul in care optati pentru a doua varianta, veti incepe sa jucati la echipa de rezerve a clubului. In functie de evolutia jucatorului, veti avea ocazia sa va cresteti reputatia si atributele pentru a fi remarcat de catre antrenorul echipei principale.

821A0001_1_JPEG_SCREENSHOT_lnt

Acumuland punctele de experienta (in functie de evolutiile din fiecare meci, goluri marcate, pase, deposedari, suturi pe spatiul portii etc) puteti sa antrenati jucatorul, acest sistem fiind similar cu cel din Manager Mode. In cazul in care reusiti cateva meciuri bune, meciuri cu multe goluri, veti castiga suficiente puncte de experienta pentru a creste atributele jucatorului la un nivel foarte bun pentru echipa de rezerve.

 

In momentul in care veti ajunge sa aveti o reputatie mai buna, vi se va oferi sansa de a juca atat pentru echipa mare cat si pentru echipa nationala, de aceea este bine ca la inceput, in momentul in care sunt setate detaliile noului jucator, sa selectati nationalitatea corecta pentru a juca la echipa nationala dorita. De aici inainte, cerul este limita, trebuie sa jucati cat mai bine pentru a ajunge capitanul echipei (doar daca sunteti capitan veti putea accesa meniul de Team Management) si pentru a deveni un erou al echipei de club cat si al unei intregi natiuni.

821A0001_5_JPEG_SCREENSHOT_eiF 821A0001_3_JPEG_SCREENSHOT_Gig_1

Be a Pro reprezinta una dintre cele mai reusite incercari de a reproduce atmosfera de pe un stadion de fotbal. E adevarat ca intregul joc arata excelent, dar Be a Pro surprinde o serie de detalii ce nu pot fi foarte usor observate in Manager Mode sau in meciurile simple. Le fiecare faza se poate observa o atentie la detalii cum nu am mai vazut-o pana acum intr-un joc de fotbal. Meciurile jucate pe un stadion la apus, pe nocturna sau pe ploaie sunt excelente. Modul in care sunt asezati spectatorii, galeriile care sunt mult mai bine evidentiate prin culorile echipei si steaguri (lucru pe care nu l-am mai vazut in ultimii ani in Fifa) creeaza o atmosfera foarte placuta si foarte vie.

821A0001_2_JPEG_SCREENSHOT_LYp 821A0001_4_JPEG_SCREENSHOT_txa 821A0001_0_JPEG_SCREENSHOT_Hjv

Cand vine vorba de gameplay, exista unele momente in care jocul poate deveni extrem de suparator. Una dintre cele mai frecvente probleme este aceea a intarizerii unor comenzi. In momentul in care se cere o pasa si coechipierul ti-a trimis deja mingea, intotdeauna vei pasa mai departe balonul dupa ce l-ai primit, de multe ori pasa va merge spre portarul advers, spre un jucator advers sau pur si simplu spre o zona libera. Poate acest lucru depinde exclusiv de coordonare, dar mie mi s-a intamplat de cateva ori.

Per total, Be a Pro: Seasons este un mod de joc excelent adaugat de catre EA Sports in Fifa 09 pentru Playstation 3, care chiar daca in unele clipe poate parea putin pre usor sau prea superficial, va reusi sa va tina in fata televizorului pentru cateva sezoane cu speranta de a ajunge un jucator de clasa mondiala.

Articole similare

Primul review al Fifa 09

Sweetpatch a anuntat aparitia primului review al Fifa 09. Acesta a aparut in revista engleza Official Play...

Nou review Fifa 09 - Xbox360

Fifa 09 PS3 - Be a pro: seasons

Fifa 09 Xbox 360 - Be a pro: seasons

Demo Fifa 09 pentru PS3 lansat

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile