Fifa 09 Demo Resized si Keyboard Patch

Publicat: 15 Septembrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Cei de la fifasoccer.ru au lansat o versiune modificata a demo-ului Fifa 09 ce are o dimensiune de 164Mb. Asadar, daca sunteti intr-o locatie unde nu aveti o legatura prea buna la internet, puteti sa downloadati aceasta versiune a jocului. De mentionat ca nu lipsesc elemente de grafica ce tin de cele 6 echipe, totul arata la fel ca in demo-ul original.

Pe langa acestea, cel de la fifasoccer.ru au lansat si un patch ce va permite sa folositi aceeasi combinatie de taste ca si la Fifa 08, fara a mai fi nevoie sa modificati tastele de fiecare data cand intrati in demo.

Fifa 09 Demo Resized Edition

Fifa 09 Demo Keyboard Patch

Articole similare

Noi utilitare pentru Fifa 09 PC Demo

După ce ieri Gamingaccess au lansat primul utilitar de modificare a opțiunilor din Demo-ul Fifa 09, astăzi...

Demo Fifa 11 PC, PS3 si Xbox 360

RLSP 2010 pentru Fifa 10 Demo

RLSP 2009 Demo

RLSP 2010 Demo

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile