Fifa 09 PS3 - Be a pro: seasons

Publicat: 05 Octombrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Daca la Fifa 08 pe Playstation 3 nu era posibil decat modul de Offline Training pentru Be a Pro, ceea ce insemna posibilitatea de a juca doar meciuri amicale, in Fifa 09 cei de la EA Sports au introdus modul Be a Pro: Seasons.

In Be a Pro: Seasons, veti avea posibilitatea de a crea un jucator si de a juca pana la 4 sezoane cu acesta, incepand la un nivel de necunoscut, va trebui sa va faceti o reputatie de "erou national" urmand sa jucati intr-un final chiar pentru echipa nationala. Pentru a afla toate noutatile aduse de noul mod Be a Pro: Seasons pe Playstation 3, urmariti filmul de mai jos.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile