FIFA 10 Demo lansat

Publicat: 10 Septembrie 2009 de catre Andrei Stelea

10In urma cu cateva minute, producatorul jocului Fifa 10 PC, Luke Didd a postat pe forumul oficial linkurile de download pentru demo-ul Fifa 10 PC. Acesta va pune la dispozitie sase echipe cu care veti putea juca un singur meci . Dupa cum v-am anuntat in urma cu cateva zile, acestea sunt:

 

 

  • FC Barcelona
  • Bayern
  • Chelsea
  • Chicago Fire
  • Juventus
  • Marseille

Spre deosebire de anii precedenti, in varianta demo a celui mai cunoscut simulator sportiv se pot utiliza toate nivelurile de dificultate, nu doar cel semi-profesionist.

Linkuri download Fifa 10 PC Demo:

Versiunea engleza: Download Fifa 10 PC Demo (2.2 Gb)

Vom incerca sa punem la dispozitie linkuri de download din Romania in curand.

9 8 7

6 5 4

3 2 1

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile