Fifa 10: Gameplay PC

Publicat: 21 August 2009 de catre Dumbrava Daniel

FIFA10_PC_Gameplay_002Dupa cum a promis ieri, producatorul Fifa 10 PC a postat in urma cu cateva ore o insemnare pe forumul oficial al jocului cu noi detalii legate de gameplay-ul Fifa 10, detalii ce vin in completarea celor doua articole postate pe parcursul ultimelor luni.

Trecand peste partea de introducere unde ne sunt reamintite detaliile publicate pana acum despre gameplay-ul Fifa 10, iata ce a anuntat Luke Didd:

Noi driblinguri

Folosirea corecta a driblingurilor pentru a scoate un adversar din joc este un proces a carui invatare poate sa dureze. Fifa 10 va ofera posibilitatea de a exersa aceste abilitati ale jucatorilor in arena de antrenament (probabil similara cu cea din versiunea pentru console). Unele scheme si driblinguri nu sunt insa disponibile decat jucatorilor cu adevarat talentati, cum ar fi Ronaldo sau Messi, de aceea trebuie sa descoperiti singuri jucatorii ce au aceste abilitati.

Sistem de pase imbunatatit

S-a lucrat la inteligenta coechipierilor, astfel incat acestia se vor pozitiona mult mai bine pe teren pentru a intercepta, primi si trimite mai departe o pasa. Cu noile miscari 360 veti putea pasa in unghiuri ce erau imposibile pana acum, asadar veti putea folosi arena de antrenament pentru a invata sa stapaniti la perfectie noul sistem de pase.

Fizica mingii

Fizica mingii a fost imbunatatita in Fifa 10 deoarece se pare ca in versiunile anterioare ale jocului, mingea nu avea o miscare foarte naturala. Pe langa aceasta, a fost imbunatatit si modul in care vremea influenteaza miscarea mingii pe teren, astfel ca, daca ploua sau a plouat mingea se va misca diferit pe suprafata de joc.

Rezistenta fizica

Sistemul rezistentei jucatorilor a fost modificat pentru a reprezenta mult mai real modul in care jucatorii se vor comporta pe tren. Problemele existente in trecut, cand unii jucatori oboseau mult prea repede sau nu erau in stare sa termine un joc au fost rezolvate.

Apararea

Apararea din joc a fost imbunatatita in mare parte datorita noului sistem de tactici al echipelor, dar si datorita modificarilor aduse modului in care jucatorii se pozitioneaza pe teren si executa deposedari ale adversarului. Datorita acestora, jocul va deveni mult mai interesant prin modul inteligent in care este organizata apararea.

Lupta corp la corp

Jucatorii se vor lupta pentru minge intr-un mod mult mai real, incercand sa impinga adversarul, sa il indeparteze de minge sau chiar sa-l traga de tricou.

Suturi joase

Posibilitatea de a lansa suturi puternice joase a fost o facilitate ceruta destul de des de fani, asadar, odata cu Fifa 10 veti avea posibilitatea ca sprintand sa apasati butonul de sut pentru a lansa o torpila puternica joasa spre poarta adversarului.

Driblingul controlat 360

Driblingul controlat la 360 de grade va oferi posibilitatea a a face noi miscari si scheme ce nu erau posibile pana acum in versiunile precedente ale jocului. Acest sistem va permite sa schimbati mingea rapid de pe un picior pe celalat, sa sprintati rapid pentru a scapa de adversar si sa sutati spre poarta sau sa centrati fara a fi incomodat de fundasul ce va marcheaza.

Toate aceste imbunatatiri si facilitati noi adaugate in Fifa 10 PC vor fi disponibile in demo-ul ce va fi lansat in 10 septembrie.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile