Fifa 10, gata de lansare

Publicat: 30 Septembrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

intdreafwIntr-un post pe blogul oficial Fifa 10, producatorul versiunii pentru Playstation 3 si Xbox 360, David Rutter a anuntat ca odata cu lansarea Fifa 10 vom avea parte si de un prim patch ca va urma sa rezolve unele din problemele raportate de catre utilizatori in cele 3 saptamani de cand a fost lansat demo-ul jocului.

Asadar, acest patch ce va fi disponibil incepand cu data de 2 octombrie, chiar daca in momentul de fata, unii useri de pe forumul oficial au anuntat ca patch-ul se instaleaza deja automat la intrarea in joc, va aduce unele modificari ce tin de gameplay, cum ar fi:

  • suturile de la distanta au fost modificate pentru a conferi mai mult realism jocului (in special in jocul online)
  • unele probleme legate de loviturile de la 11 metri, goluri din cornere au fost la randul lor rezolvate
  • a fost modificat nivelul de dificultate profesionist

Nu uitati, acest patch, precum si stadionul Santiago Bernadeu sunt strict pentru versiunile Xbox 360 si Playstation 3 a Fifa 10. Pentru versiunea PC a jocului nu exista informatii referitoare la ce va aduce nou jocul fata de demo si cel mai probabil NU VOR EXISTA schimbari majore ale jocului si nici patch-uri suplimentare din partea EA. Va reamintim ca Fifa 10 va fi lansat oficial vineri 2 octombrie.

Articole similare

Data lansare Fifa 11

Data oficiala de lansare a Fifa 11 a fost facuta publica in aceste zile de catre cei...

Data lansare Fifa 12

Demo Fifa 09, lansat in 11 Septembrie

Data lansare Fifa 13 demo

Data lansare RLSP 2009

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile