Fifa 10 PC in asteptare

Publicat: 20 August 2009 de catre Dumbrava Daniel

FIFA10_PC_Gameplay_004Dupa cum ati putut observa si pana acum, chiar daca am avut foarte multe informatii noi despre versiunea pentru console a Fifa 10, poze, filme, interviuri, prezentari oficiale ale EA Sports, despre Fifa 10 PC nu se mai aude nimic. Producatorul versiunii PC a jocului, Luke Didd nu a mai oferit de cateva zile absolut nici o informatie, nici prin intermediul Twitter, nici pe forumul oficial al jocului.

Toate acestea pana in urma cu cateva ore, cand Luke Didd a postat cateva informatii pe forumul Fifa 10 PC. Iata ce a anuntat acesta:

  • in urmatoarele 24 de ore vor fi anuntate cateva detalii despre modurile de joc
  • 2 filme/trailere vor fi disponibile in urmatoarele saptamani
  • imagini noi vor fi disponibile in urmatoarele zile
  • se lucreaza la demo, dar nu se stie data la care acesta va fi disponibil

Se pare ca nu stam deloc bine la capitolul Fifa 10 PC. Primele filme nu vor fi disponibile prea curand, ci doar in cateva saptamani, ceea ce e destul de ciudat, avand in vedere ca demo-ul e anuntat pentru 10 septembrie. Dar nici aceasta data nu este momentan sigura pentru PC, deoarece, dupa cum puteti citi in declaratia acestuia, o data de lansare a demo-ului Fifa 10 PC va fi anuntata in curand, ceea ce inseamna ca 10 septembrie este data pentru PS3 si Bxox 360.

Articole similare

Film gameplay Fifa 11 PC

Dupa o asteptare de aproximativ doua saptamani, timp in care primul film cu gameplay-ul Fifa 11 PC...

Posibile cerinte sistem Fifa 09

Primele imagini Fifa 10 PC

RLSP Fifa Manager 2010 gata de download

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile