Fifa 10 PC

Publicat: 03 Iunie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Avand in vedere ca astazi a fost o zi plina pentru comunitatea Fifa, continuam cu seria de stiri, dar de aceasta data cu informatii legate de versiunea PC a jocului.

Iata cateva din noutatile Fifa 10 PC:

fifa10

Gameplay

  • Fifa 10 va veni cu un nou grad de dificultate. Deoarece gamerii s-au plans ca Fifa 09 devine destul de usor dupa o perioada mai lunga de joc, Fifa 10 va avea in plus si nivelul Legendary.
  • Controlul jucatorilor si timpul de raspuns al comenzilor va fi mult mai bun; de asemenea, animatiile sunt gandite mult mai bine pentru a permite un joc cat mai fluent.
  • Sistemele de suturi si centrari mult imbunatatite
  • Modul in care se vor schimba jucatorii (trecerea de la un jucator selectat la altul) este refacut pentru a permite jucatorului cel mai bine plasat sa preia controlul jocului.
  • Interactiunile dintre jucatori sunt schimbate pentru a permite un control mai bun
  • Jucatorii se vor pozitiona mult mai bine la centrari
  • Sistemul de pase imbunatatit
  • Portarii vor avea interventii mult mai realiste
  • Un nou sistem prin care se vor putea executa loviturile libere, cornerele si auturile mult mai rapid, pentru a nu mai pierde timpul
  • Arbitrii vor lua acum decizii mult mai reale, iar animatiile vor fi imbunatatite fata de Fifa 09

Grafica

  • Jucatorii vor putea avea tricourile scoase din sort
  • Animatii si cinematics-uri noi; jucatorii vor reactiona diferit la anumite actiuni in functie de nationalitatea lor
  • Spectatorii vor purta tricouri, sau mai bine zis, vor avea culorile echipei ce joaca acasa. Va exista o portiune stadionului unde vor sta si suporterii echipei vizitatoare.

Cei de la EA Sports spun ca Fifa 10 PC nu va fi un joc next-gen in adevaratul sens al cuvantului, dar incearca sa se apropie de versiunile pentru console, in special la partea de gameplay. Motivul lor pare sa fie dorinta de a face Fifa 10 accesibil unui numar cat mai mare de fani ai jocului, deoarece o trecere bursca de la versiunile actuale, la un joc next-gen ar pune pe multi gameri in imposibilitatea de a mai juca Fifa 10.

Cat despre cerintele de sistem, Fifa 10 va cere putin mai multe resurse decat Fifa 09, existand astfel posibilitatea ca cei ce au avut probleme in a rula acceptabil Fifa 09, sa nu mai poata juca Fifa 10.

Pe langa toate aceste noutati, cei de la EA Sports vor anunta pe parcursul urmatoarelor saptamani si luni mai multe informatii legate de Fifa 10 PC, iar unele dintre ele vor fi destul de importante.

Articole similare

N-am gasit nimic :(

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile