Fifa 10 pe scurt

Publicat: 14 Octombrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

A trecut aproape o saptamana de la lansarea RLSP 2010 si doua de la cea a Fifa 10, iar in aceasta perioada lucrurile s-au miscat, atat la noi pe forum, cat si in intreaga comunitate Fifa.  Asadar, am decis sa facem un sumar al stirilor din ultimele saptamani, stiri ce tin de Fifa 10.

Concurs Manager Mode pe forumul FifaRomania

Dupa cum ati putut sa vedeti si pe prima pagina, in aceasta saptamana am initiat un concurs, cu sprijinul Gameshop, in urma caruia puteti sa castigati un joc Fifa 10 PC si Fifa Manager 10.

Toate detaliile le veti gasi in topicul dedicat concursului. Pe scurt, jucand Manager Mode in Fifa 10, avand RLSP 2010 instalat, si povestind cariera pe forumul FifaRomania, puteti castiga un Fifa Manager 10.

In cazul in care doriti sa castigati un Fifa 10 PC, nu trebuie decat sa jucati Manager Mode sau The Season si sa inregistrati cele mai spectaculoase goluri, urmand ca cel mai frumos dintre acestea sa fie premiat.

Nou patch pentru Fifa 10 (Xbox 360 si PS3)

Avand in vedere unele probleme intalnite in ultimul moment, cei de la EA Sports au publicat un patch pentru Fifa 10 chiar in ziua lansarii jocului. Patch-ul 1.01 se pare ca nu a remediat decat scaparile legate de gameplay, asadar, pe forumul oficial circula zvonuri cu privire la un nou patch ce va rezolva o parte din bug-urile ce tin de Manager Mode. Lista cu bug-urile legate de acest mod de joc este impresionanta, ajungand in momentul de fata la 69 de puncte.

Seria de programe Fifa Master, lansata pentru Fifa 10

Rinaldo, probabil unul dintre cei mai buni programatori din comunitatea Fifa, a lansat in aceasta saptamana intreg pachetul de programe din seria Fifa Master.  Acesta contine versiunile beta pentru:

  • Creation Master
  • Face Design Master
  • DB Master
  • File Master
  • Freekick Master
  • Internal Master (pentru editarea fisierelor cu salvarile Fifa 10)
  • Sound Master

Pachetul poate fi descarcat de pe Filefront.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile