Fifa 10 Virtual Pro

Publicat: 19 August 2009 de catre Dumbrava Daniel

vp5Mike Takla, unul dintre producatorii Fifa 10 NG a postat o insemnare cuprinzatoare pe blogul oficial Fifa 10, insemnare in care prezinta in detaliu tot ce tine de noul mod de joc, sau mai bine zis, de cariera pe care o veti putea avea jucand Fifa 10.

Spre deosebire de Fifa 09, joc in care se puteau juca cele 4 sezoane normale din modul Be a Pro: Seasons cu jucatorul creat la inceputul carierei, noul mod de joc Virtual Pro va oferi posibilitatea jucatorului sa joace Fifa cu corespondentul sau virtual in orice mod de joc offline (se pare ca si online) al Fifa 10.

Dupa cum ati putut vedea si in prezentarea de ieri de la Gamescon, Fifa 10 permite uploadarea unei poze pe EA Football World si downloadarea unei fete personalizate pe baza respectivei imagini, lucru ce duce la o reprezentare mult mai buna a jucatorului, cel putin fata de modul in care era creat un jucator in Be a Pro: Seasons din Fifa 09.

Cu jucatorul astfel creat, veti putea sa jucati in Manager Mode, Be a Pro, meciuri amicale, in arena de antrenamente, dar si in noul mod online Pro Online Championship. Fiecare meci si fiecare antrenament va vor ajuta sa cresteti jucatorul prin castigarea si deblocarea unor obiective, putand astfel sa deveniti un as al driblingului, sa executati auturi ca si Ogararu sau sa va echipati cu cele mai noi ghete Nike.

Intreg articolul cu toate detaliile, pe blogul Fifa 10.

vp1 vp2 vp3

vp4 vp5 vp6

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile