Fifa 11: Conferinta EA la Gamescom

Publicat: 17 August 2010 de catre Dumbrava Daniel

eagamesconIn aceste clipe se desfasoara conferinta celor de la EA din cadrul Gamescom. Ultimul joc prezentat va fi chiar Fifa 11. Pentru mai multe detalii, urmariti live conferinta: EA at Gamescom.

Vom relata si noi in direct informatiile cu privire la Fifa 11.

 

Prezentarea Fifa 11 s-a incheiat.

Peter Moore & David Rutter: prezentarea trailerului Fifa 11 NG cu imagini preluate direct din joc.

David Rutter: 11 vs 11 Online Team Play. Toti jucatorii pot fi controlati, chiar si portarii. Portarii pot fi controlati si in modul Career Mode.

David Rutter: Noul sistem Career mode de 15 ani in care puteti juca ca si antrenor, jucator sau antrenor jucator. Detalii despre Creation Center, publicarea modificarilor online si descarcarea lor pe console.

David Rutter: Sistem 360 de garde imbunatatit pentru o posesie si control mai bun.

David Rutter: Fifa 11 vine cu noi modele pentru jucatori, noi animatii, jucatorii arata si se misca diferit in functie de atributele personale.

David Rutter: Fifa 11 Replay Theatre aduce posibilitatea de a salva reluarile pe HDD-ul consolelor iar noul mod audio permite introducerea de sunete personalizate in joc.

David Rutter: Sute de imbunatatiri si modificari la aparare, mijloc, atac. EA a imbunatatit jocul bazandu-se pe feedback-ul primit de la fani si a implementat un nou sistem de pase: Pro Passing.

Peter Moore: Fifa 11 doreste sa devina unul dintre cele mai bune jocuri ale EA. Urmeaza pe scena David Rutter.

Prezentarea Fifa 11 a inceput.

 

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile