Fifa 11 confirmat si pentru PC?

Publicat: 06 Mai 2010 de catre Dumbrava Daniel

Pe 5 mai a fost anuntata o lista cu jocurile ce vor fi prezentate la conferinta E3, conferinta ce va incepe la 13 iunie. Printre jocurile publicate de catre Electronic Arts se afla si Fifa 11. Chiar daca lista publicata de catre cei de la IGN cuprinde toate platformele pe care probabil ca va fi lansat Fifa 11 (PS3, Xbox 360, PSP, Nintendo DS si Wii), nu suntem siguri daca aceasta lista este oficiala sau daca vom avea mai multe informatii referitoare la Fifa 11 PC odata cu E3 2010.

Articole similare

Pret si data lansare Fifa 10 in Romania

Data lansarii Fifa 10 a fost facuta publica in urma cu aproape o luna pe forumurile oficiale...

Mai multe detalii despre Career Mode

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile