Fifa 11: despre audio, AI si personalitatea jucatorilor

Publicat: 05 Iulie 2010 de catre Dumbrava Daniel

customaudioTrei noi intervirui legate de Fifa 11 au fost publicate in ultima saptamana pe pagina oficiala de Facebook a Fifa 11. In primul interviu, Aaron McHardy, producatorul ce se ocupa de gameplayul jocului discuta despre imbunatatirile aduse la modul in care computerul controleaza jucatorii si meciul, in special la faza de atac unde AI-ul nu se va mai juca cu ocaziile si nu se va mai grabi la fel ca si in Fifa 10.

In cel de-al doilea film, David Rutter discuta despre posibilitatea de a modifica si importa muzica si scandari in joc. Astfel, fanii vor avea posibilitatea sa-si importe melodiile preferate in meniul Fifa 11, sa adauge inregistrari in timpul meciului la sistemul audio al stadionului (pentru diferite evenimente: schimbari, gol, ineputul meciului etc) dar si sa descarce de pe internet sunete oficiale ale unor echipe din joc.

In ultimul film, Gary Paterson vorbeste despre o noua caracteristica a jucatorilor din Fifa 11, mai exact, despre capacitatea de munca pe teren a jucatorilor. Astfel, Cristiano Ronaldo va participa activ la actiunile de atac, dar nu va fi foarte implicat in faza defensiva, cum ar fi, de exemplu, Wayne Rooney.

Nota Fifa 11 PC: Se pare ca in aceasta saptamana vom afla mai multe detalii si despre Fifa 11 PC. Deoarece pana acum nu a fost anuntat producatorul Fifa 11 PC iar David Rutter, producatorul Fifa 11 Xbox 360 si PS3, a anuntat ca el va discuta incepand cu 9 iulie si despre Fifa 11 PC, exista sanse foarte mari ca versiunea PC a jocului sa fie aceeasi cu cea de pe console.

Vom reveni pe parcursul acestei saptamani, sau in cel mai rau caz saptamana viitoare, cu mai multe stiri si despre Fifa 11 PC.

Fifa 11 Enhanced AI

Fifa 11 Customisable Audio

Fifa 11 Player Personality - Workrate

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile