Fifa 11: Tutorial Be a Goalkeeper

Publicat: 25 August 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11bagkIntrodus odata cu Fifa 07, modul Be a Pro permite controlul unui singur jucator, oferind posibilitatea utilizatorilor de a intra in pielea unui jucator profesionist de fotbal. Dupa cum probabil ati aflat deja, Fifa 11 (Playstation 3 si XBox 360) vine cu o serie de imbunatatiri aduse modului Be a Pro, cea mai importanta fiind posibilitatea de a putea controla portarul. Pentru a ne familiariza cu noul mod de joc, cei de la EA Sports au publicat astazi un prim tutorial Fifa 11.

Be a Goalkeeper este disponibil doar pentru Fifa 11 de pe Playstation 3 si XBox 360.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile