Fifa 12: Action Trailer si Career Mode Form and Morale

Publicat: 07 Septembrie 2011 de catre Dumbrava Daniel

liveactionDe curand au fost lansate doua noi filme ce prezinta modul cariera din Fifa 12, precum si un film cu secvente de gameplay ne-editate din joc. In filmul legat de Career Mode, aparut vinerea trecuta, ne sunt prezentate doua dintre imbunatatirile aduse celui mai popular mod din joc, mod in care forma si moralul jucatorilor vor avea o mult mai mare importanta pe parcursul sezoanelor in care veti fi managerul echipei favorite.

Cel de-al doilea film prezinta o serie de secvente mai mult sau mai putin spectaculoase de gameplay din Fifa12.

Fifa 12 Career Mode Form and Morale

Fifa 12 Action Trailer

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile